Szállítási információk

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen székhelyünkön tudod átvenni, előzetesen leadott rendelés és időpontegyeztetést követően. Személyes átvétel esetén a fizetés előre utalással, vagy átvételkor készpénzben történhet. Kérjük várd meg, míg emailben tájékoztatunk, hogy a megrendelt termékek átvehetők. 

Ügyfélszolgálatunk címe: 6000 Kecskemét, Mókus utca 50. 
Mobil: +36 70 205 9040

Szállítás futárszolgálattal

A „Mókus” futárral /Kecskemét területén és vonzáskörzetében/
Vannak szállításra kevésbé alkalmas termékeink is (pl. tavaszi élővirágos összeültetés, üveg edényben világítós dekoráció), melyeknek személyes átvétel hiányában a kiszállítását csak Kecskemét területén és vonzáskörzetében tudjuk vállalni, így garantálva, hogy sérülésmentesen kapod meg a terméket. A kiszállítás szintén előzetesen leadott rendelés és időpontegyeztetést követően. A fizetés történhet előre utalással vagy átvételkor készpénzben. Szállítási költség a rendelés értékétől és szállítási címtől függ, melyről pontos tájékoztatást kapsz mielőtt rendelésed véglegesítenénk. 

Futárszolgálattal történő házhozszállítás /Kecskemét területén és vonzáskörzetén kívül/
Ebben az esetben csak olyan termékek postázását tudjuk vállalni, melyek megítélésünk szerint épségben odaérnek rendeltetési helyükre. A postázás közben keletkezett károkért nem tudunk felelősséget vállalni. A sérült termék árát nem áll módunkban visszafizetni, vagy kicserélni! Ha sérült a csomagolás vagy a doboz, kérlek még a futár jelenlétében bizonyosodj meg arról, hogy a termék épségben érkezett-e meg.
Fizetési mód futárszolgálattal történő csomagküldés esetén, csak előre utalással. Csomagod feladása, a rendelésed véglegesítésekor megadott bankszámlaszámra átutalt teljes vételár + szállítási díj beérkezését követően történik.

Close Menu